image
image
image

Spot Groningen - Locatie Oosterpoort en Stadsschouwburg

LED Theaterlicht

Lichtpunt leverde, installeerde en programmeerde het nieuwe datanetwerk en LED theaterlicht in de Oosterpoort en Stadsschouwburg Groningen.
Na het gunnen van de opdracht op basis van de aanbesteding pakte Lichtpunt in nauwe samenwerking met de technische staf van zowel de Oosterpoort als de Stadsschouwburg de plannen op voor het vernieuwen van het datanetwerk en de installatie van nieuw LED theaterlicht.
Naast het opleveren van een compleet nieuw datanetwerk in de kleine zaal van de Oosterpoort en in de Stadsschouwburg, leverde Lichtpunt ook alle benodigde “mobiele” bekabeling, passend in nieuwe “meatracks”. In opdracht van Controllux installeerde Lichtpunt de nieuwe dimmers in de Stadsschouwburg.

 

Lichtpunt leverde de volgende materialen:
18 x ETC Source 4 LED Lustr+ 25-50° zoom
17 x ETC Source 4 LED Lustr+ 15-30° zoom
42 x ETC Source 4 LED Lustr+ Fresnell
26 x ETC Source 4 LED Lustr+ Cyc adapter
58 x Robert Juliat 644SX2 LED profiel 16-35°
2 x ETC Puck 512
8 x SRS NDP dimmer met pulse transformator en voorzien van relay-switch.

 

Alle geleverde armaturen zijn door Lichtpunt voorzien van Doughty safety, Doughty Quick-trigger clamp, 230V stekker en SPOT-label. Tevens zijn alle kabels voorzien van kleurcodering en eigendom stickers. De meatracks zijn voorzien van een uitgefreesd SPOT logo. Het pakket met bekabeling bestond uit onder andere: Powercon/DMX combikabels, schuko verlengkabels, Cat7 Patchkabels, 32A Krachtkabels en Proplex DMX kabels.

 

Foto’s door Roelof Bos

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image