Wellicht kunnen we helpen

We zorgen voor verlichting. In de breedste zin van het woord. Zodra het over licht gaat heb je onze aandacht en proberen we zoveel mogelijk uit handen te nemen. Daarbij putten we uit onze grote voorraad aan lichtapparatuur. Ook bij de aanschaf van lichttechniek adviseren we graag en nemen we met onze technische dienst het onderhoud en reparaties uit handen.

Lichttechniek

Het waarmaken van een lichtontwerp is ons ambacht. Om de juiste lichtoplossing te kunnen bieden, verdiepen we ons in het plan of ontwerp. We begrijpen welke rol het licht speelt en weten onder alle omstandigheden met welke factoren we rekening moeten houden. Bovendien zijn we op de hoogte van de nieuwste lichttechnieken en hebben we die vaak ook al in huis. Een complete lichtoplossing dus!

Onderhoud

Licht moet blijven branden. Ook bij maximale inzet waarin het uiterste wordt gevraagd van de lichttechniek. Daarom beschikt Lichtpunt over een technische dienst voor onderhoud en reparatie. Met goed onderhoud blijft de vaak waardevolle lichtapparatuur zo lang mogelijk optimaal presteren. Technische problemen kunnen we dankzij onze kennis, ervaring en voorraad snel verhelpen.

Verkoop

Bij lichtapparatuur gaat het vaak om flinke investeringen. Lichtpunt adviseert graag, kent de markt goed en neemt zowel onderhoud als reparatie voor haar rekening. Onze ervaring binnen de culturele sector zetten we zelfs in bij de ontwikkeling van producten. We werken namelijk samen met toonaangevende fabrikanten waardoor we altijd up-to-date zijn.

Verhuur

Bij tijdelijke lichtoplossingen, kan de aanschaf van lichtapparatuur vaak niet uit. In dat geval kun je zowel voor de korte als lange termijn huren bij Lichtpunt. We beschikken over een grote en moderne voorraad aan licht en accessoires voor alle omstandigheden. Advies en technische ondersteuning zijn ook bij verhuur vanzelfsprekend voor ons.

ONZE HANDEN MAKEN LICHT WERK

VRAAG EEN OFFERTE AAN