image
image

Cue Beurs Rotterdam Ahoy

Van 15 t/m 17 januari 2024 was de CUE beurs in Rotterdam Ahoy. In voorgaande edities charterde Lichtpunt altijd een touringcar, om met klanten uit “het noorden” naar de beurs te reizen. Dit jaar deed Lichtpunt voor het eerst als standhouder mee aan deze vakbeurs voor theater-, evenementen- en installatietechniek.
Thema van de stand was: Zaallicht en Foyerlicht. Heel veel theaters en andere instellingen moeten de komende jaren ook met hun zaal- en foyerlicht “om” van halogeen naar led. Sommige zalen zijn zelfs al aan hun tweede ombouw toe en willen graag overstappen naar de nieuwste led technieken. Lichtpunt merkt steeds meer vraag naar onze expertise op dit gebied. Vandaar de keuze om met de beursstand in te zoomen op de oplossingen die Lichtpunt hiervoor kan bieden.
Naast natuurlijk de hoogwaardige armaturen besteden we daarbij ook veel aandacht aan de aansturing van het licht en de integratie in de bestaande systemen van de locaties. Vandaar op de stand ook de twee consoles, waarmee bezoekers zelf het licht konden bedienen.
De stand werd goed bezocht en we hebben veel interessante gesprekken kunnen voeren, zowel met bekende, als nieuwe klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Het was ook een goed moment om, met een speciaal voor Lichtpunt gebrouwen biertje, ons 35-jarig jubileum te vieren.

image
image
image
image
image
image