omhoog omlaag

Kwartiertent op Noorderzon

1 van 10

Showcase: Kwartiertent op Noorderzon

Vanuit de organisatie van Theaterfestival Noorderzon kwam de vraag of wij een nieuwe tent voor Het Dok, een podium boven de vijver, konden ontwerpen.
Dat is een kolfje naar onze hand. Het podium moest groter worden en een professionelere uitstraling hebben. En het moest zweven boven de vijver en er moest een mooie en grote lichtshow in kunnen. Als klap op de vuurpijl moest het podium ook energiezuinig zijn want Noorderzon ging green.

zie de foto's


  • het podium is hoger breder en dieper
  • het podium is mooier van vorm en past boven de vijver
  • het podium lijkt te zweven boven de vijver
  • op het podium was een wervelende lichtshow te zien
  • en het podium met lichtshow was ernorm energiezuinig

kortom

Het is gelukt!